Dvoudenní "mejdan" v Německu s Motoriders

07.06.2021 15:27

    Ze soustředění jsme mířili rovnou na německý závodní okruh Lichtenberg. Strávili jsme skvělé dva dny s agenturou Motoriders. O průběhu závodních dnů a o krásce zvané "DRAMA QUEEN" se dozvíš v článku.

    Z týmového soustředění jsme se vydali směrem na Německo, kde nás čekali dva dny s agenturou Motoriders, o nich už jste u nás na stránkách četli. To je ta agentura, co pořádá závodní tréninky pro motorky různých kategorií a kubatur. Jejich organizace nemá chybu a my se na jejich akce vždycky velmi těšíme, proto se Erik Provazník rozhodl pro dva tréninkové dny.
    V pondělí časně ráno jsme za doprovodu sluníčka vyrazili z Mikulovského hotelu na trať do Lichtenberga. Ptáte se proč z hotelu? Karavan se rozhodl, že potřebuje trochu péče a odjel si do lázní na opravu převodovky.. Zastoupit ho musel chudáček staroušek superb a vlek.
    Trať se jela bez terénu, v čase okolo 44s - nutno podotknout, že profil tratě má poměrně velké převýšení. Erik startoval v kategorii A a na start se s ním postavil Evžen Fila, který Erika trochu potrápil. Po celý den jezdil Evžen o zlomek setiny lepší časy než Erik, takže všichni čekali jak bude vypadat závodní rozjížďka. Erikovi úplně nevyšel start podle jeho představ, v zatáčce byl Evžen první a trápil Erika celou dobu závodu - nicméně, Erik si to užíval, bylo s kým závodit. Své prveství si vybojoval asi dvě, tři kola před cílem v zatáčce u depa, přímo před zraky diváků. Erik Provazník dojel do cíle na prvním místě a Evženovi bohužel v posledním kole odešly na motorce brzdy a raději zajel do depa. Na třetím místě dojel náš kamarád Aleš Cigy Cikánek! :-)
    Druhý den Erik startoval v kategorii NO  LIMITS a celý den jezdil o několik vteřin lepší časy, než ostatní jezdci. Proto se pro dobro všech jezdců a pro lepší podívanou pro diváky rozhodl, že po prvním kole zajede do pitline a vrátí se zpátky do závodu až když odjedou všichni jezdci. Jenže to úplně časově nevychytal, údajně prý hledal hostesky, a vrátil se na trať později, než bylo zdrávo. Do cíle dojel na třetím místě, ale stíhací jízdu si velmi užil.

    Rádi bychom poděkovali celé agentuře Motoriders za opět skvělou organizaci a krásné dva dny s vámi! Děkujeme hlavní organizátorce a spoluzakladatelce Motoriders "DRAMA QUEEN" Nikol, která se o nás skvěle stará a děkujeme, že připravila narozeninové překvapení pro naši týmovou asistentku Adel. Prý je ještě teď dojatá! :-)

    No a vás bychom rádi pozvali na PITBIKE & SUPERMOTO DAY pořádaný agenturou MOTORIDERS, který se uskuteční 29.7.2021 v na trati v PÍSKU! Trénikový a závodní den plný ježdění - s časomírou. Více informací najdeš ZDE !!!

Fotogalerie: Dvoudenní mejdan v Německu s Motoriders

TOPlist

   

  

Kontakt

REGION RACING s.r.o. Dlouhá 730/35
Praha 1
110 00

IČ: 083 56 378
DIČ: CZ08356378
Číslo účtu: 115-9924310237/0100
IČP:1013138261
Erik Provazník
+420 604 374 364
team@region-racing.cz