REGION RACING vstává z mrtvých

01.02.2022 11:30

    Stalo se toho hodně a my vám o tom chceme říct. Čtěte v článku.

    Trochu pozdě, ale přece.. Vítáme vás v roce 2022 a přejeme vám hodně zdraví, štěstí, lásky a úspěchu. Upřímně doufáme, že tento rok bude ještě lepší, než byl ten předchozí.
    Rok 2021 byl pro nás takovým zvláštním mezníkem a ukončením jedné etapy. Byl hodně náročný, obzvlášť ten konec, ale zažili jsme spoustu nezapomenutelných chvil. Naši jezdci odjeli dohromady 250 závodů, zúčastnili jsme se mistrovství světa supermoto ve Vysokém Mýtě, byli jsme součástí mistrovství světa národů S1oN ve Francii, zorganizovali jsme dvě naprosto boží soustředění, během pár dní jsme zvládli naplánovat závěrečnou akci (kterou za normálních okolností chystáme týdny), okusili jsme si co to znamená být covid pozitivní….. No a pak jsme padli za vlast a dopřáli si zaslouženou dovolenou. Do roku 2022 vstupujeme pravou nohou a s velkým očekáváním. Máme pro vás spoustu novinek.

    A co se stalo na závěrečném setkání? Tradičně jsme se sešli první prosincovou sobotu. Ocenili jsme všechny naše jezdce za reprezentaci a představili nové jezdce pro sezónu 2022. Do našich řad se přidali jezdci Matěj Bock (MX1), Pavel Kučera (MX2), Jakub Nekoranec (MX2), Jakub Švec (SM), Vojta Tesárek (SM), Míla Uhlíř (MX1) a Klárka Černá (ŽENY). Bohužel jsme se museli také s některými jezdci rozloučit. Náš tým opustili Michal Sejkora, Jirka Loufek a Martin Stojar. Michal i Jirka se chtějí věnovat svému sportu pouze velmi rekreačně. Martin přestupuje na FMX a tento rok se chystá pouze připravovat a trénovat. Po dlouhých letech přerušil své působení v týmu také Víťa Špaček, který se vydal na rok za prací do Norska... což pro nás byl obzvlášť smutný okamžik. Vítek by v letošním roce odjel svou desátou sezónu v barvách REGION RACING. Pevně však věříme, že se k nám po roce zase vrátí a my ho budeme moci přivítat s otevřenou náručí.

    Velkým a dlouho očekávaným okamžikem setkání bylo představení NOVÉHO DESIGNU REGION RACING. Po 11 letech měníme vzhled! Během roku jsme navázali spolupráci se skvělou designérkou Ivetou Obermajerovou, která nás totálně odzbrojila svými schopnostmi, jednáním a hlavně porozuměním. Pracovali jsme nepřetržitě a jsme téměř v cíli…
Z bílé přecházíme do černé. Naše dresy jsou navrženy do tmavých barev z důvodu praktičnosti, změnili jsme střihy i materiál. Polepy jsou navrženy tak, aby ladily k dresům a zároveň pasovaly na všechny barevné kombinace motorek – což byl obzvlášť oříšek. Nový design nás stál týdny práce a nervů… hodně nervů…opravdu hodně nervů. Ale neuvěřitelné se stává skutečností a my Vám nyní představujeme NOVÝ REGION RACING! No, posuďte sami v galerii níže.

    Jako další novinkou je přijetí mechanika týmu na FULL TIME. Tímto vítáme Matěje Bocka! Mít v týmu jednoho z nejlepších mechaniků v ČR? To prostě chceš.

    Velké změny jsou také v životě Erika Provazníka, který se rozhodl pro další vzdělávání. V současné chvíli se snaží získat titul MBA a zároveň trenérskou licenci B. (Pozn.redakce: Je to robot. Nechápeme, jak to všechno zvládá.)

    Navázali jsme spolupráci s agenturou Motoriders. Budeme se pravidelně účastnit jejich akcí, kde bude Erik Provazník působit jako jeden z instruktorů. Velmi se těšíme na jejich akci „SUPERMOTO MISTRÁK“, protože to bude jednoznačně voheň! (více na www.motoriders.cz)

    V letošním roce pro vás chceme opět naplánovat dvě mx soustředění. Jedno na začátku sezóny, které bude na celý víkend a bude zaměřeno hlavně na techniku jízdy, fyzickou přípravu a celkovou připravenost. Druhé se bude konat na konci sezóny a bude hlavně o tom, abychom si ještě pořádně svezli zadky. To vše se samozřejmě bude dít pod dohledem zkušených trenérů Michala Votroubka a Erika Provazníka… No a když to klapne, vymyslíme určitě ještě nějaké překvápko.

    Co se u nás ale nemění? To že jsme tu pro vás a že jsme vděční za vaši přízeň. Těšíme se na všechna setkání v roce 2022, těšíme se na každého z vás se kterým se potkáme a děkujeme, že jste stále s námi.

    A teď nám jen řekněte.. kde jsou ty kalendáře??? My už chceme závodit!!!



Text: Adéla Matějková

NOVÝ DESIGN DRESU

NOVÝ DESIGN POLEPU

  

Fotogalerie: REGION RACING vstává z mrtvých

TOPlist

   

  

Kontakt

REGION RACING s.r.o. Dlouhá 730/35
Praha 1
110 00

IČ: 083 56 378
DIČ: CZ08356378
Číslo účtu: 115-9924310237/0100
IČP:1013138261
Erik Provazník
+420 604 374 364
team@region-racing.cz