Regioňáci opět v akci, tentokrát na kole

15.03.2021 15:42

    Cyklistika pro silné povahy, aneb když Ondra Kaplan vybírá trasu. Jak vypadal nedělní výlet na kolech? Přečti si v článku. 

    Když se náš nejvyšší z nejvyšších rozhodl, že když nemůžeme jet trénovat do Itálie, tak nás zničí v Čechách, začala nedělní tradice. Minulou neděli byl běh na 10km, kterého se zúčastnil Provazník, Kaplan a Šponar.
    Tentokrát byl pro naše jezdce připravený cyklotrénink. Výběru trasy se zhostil Ondra Kaplan a rozhodně nedal nikomu nic zadarmo! :-) (za což děkujeme!)
    V neděli v deset dopoledne se na týmové základně sešli  Erik Provazník, Ondra Kaplan, Víťa Špaček, Viktor Špaček, Lukáš Pišl, Martin Pácha, Vendy Štěpánková a Luboš Krušina. Jooo, kdyby v tu chvíli tušili co je čeká, možná by se otočili na patě a jeli zase domů k Netflixu. (smích) Na trase dlouhé cca 33km je čekal výstup do kopce, kde jim cestu stěžovaly kameny, tekoucí voda a bláto. Kola museli tlačit nebo nést. Uháněli přes zabahněné cesty, byli nuceni volit vhodné koleje k předjetí svých kolegů, sem tam jeden druhého blátem nahodili. Když dojeli k poutmímu místu "Homole", tréninkově si vyšlápli schody (a je jich tam asi milion...). Zkrátka a dobře.. byl to masakr! Děkujeme, Ondro :-) .. A i přes to, že se o tři hodiny později všichni vrátili domů příjemně zničení, do jednoho hodnotí cyklo trénink jako skvěle strávený čas!

Ondra Kaplan: "Díky všem za dnešek. Bylo to super, až na ten úsek na polom, tam jsme si mákli pěkně. Díky!"

Viktor Špaček: "Díky všem, bylo to super! Super trasa, super parta, super občerstvení ve Lhotě. I počasí bylo v pohodě. Díky všem!"

Víťa Špaček: "Bylo to parádní!"

Luboš Krušina: "Přes týden se dám dokupy a dám to zas! Až vám zase budu stačit."

 

Tak co bude tuto neděli? :-) 

Fotogalerie: Regioňáci opět v akci, tentokrát na kole

TOPlist

   

  

Kontakt

REGION RACING s.r.o. Dlouhá 730/35
Praha 1
110 00

IČ: 083 56 378
DIČ: CZ08356378
Číslo účtu: 115-9924310237/0100
IČP:1013138261
Erik Provazník
+420 604 374 364
team@region-racing.cz