SM závod v srdci Alp - Ischgl (Rakousko)

20.08.2013 10:05

    V pátek vyrazil Pavel Kejmar, Erik Provazník a Pavel Zapletal na závod do rakouského Ischglu, který se nachází v nadmořské výšce 1 400 metrů. Závod se jel v údolí krásné alpské přírody a závodníci tak měli přísun čerstvého horského vzdoušku :-). Na závody jsme přijeli v sobotu dopoledne a ihned se začalo na připravené trati, která se nacházela na místním parkovišti, trénovat. V neděli se jela kvalifikace a závody. 

    Pavel Zapletal (třída Začátečníci) v kvalifikaci zajel 13 nejrychlejší čas. V první jízdě dojel na jedenáctém místě. Kvůli technické závadě musel z druhé jízdy odstoupit. Celkově se umístil na 16. místě a připsal si 10 bodů.

    Erik Provazník si za závodil ve třídě Junior. V kvalifikaci zajel druhý nejrychlejší start. V první jízdě odstartoval jako druhý, ale ihned se ukázalo, že jezdec na prvním místě Andy Buschberger ulil start a dostal STOP-GO. Erik se tak posunul na první místo, ze kterého ho chtěl sesadit jezdec Gattinger. Ale Erik za celý závod neudělal žádnou chybu a první místo si udržel. V druhé jízdě byl už start regulérní. Erik opět odstartoval jako druhý. Buschberger byl na první pozici, třetí pak Gattinger. Zbývalo pár kol do konce, když Buschberger udělal chybu v terénu, které ihned Erik využil, a tak se dostal na první pozici. Závod vyhrál a připsal si 50 bodů. 

    Pro tento víkend si heslo: "Když už, tak pořádně" zvolil jezdec Pavel Kejmar. Závodil ve třídách S OPEN a S1. Na malé trati se divákům motala hlava už jen při dívání se na závod, natož při jízdě 20 min a kolo, kterou Pavel absolvoval 4 krát. V S1 a v S OPEN zajel Pavel v kvalifikaci druhý nejrychlejší čas. V první jízdě S1 dojel Pavel jako druhý za prvním  Lakasem Höllbacherem. V druhé jízdě se Pavel dostal na první místo, na kterém dojel do cíle. Celkově se umístil na 1. místě. Druhé místo obsadil Höllbacher L. a třetí Bauer R. 

V S OPEN první jízdu vyhrál Pavel Kejmar, druhý byl Hagleitner a třetí Höllbacher. V druhé jízdě se povedl lépe start L. Höllbacherovi, který tuto rundu vyhrál. Jako druhý odstartoval Pavel Kejmar, který protl cíl jako druhý a třetí dojel Hagleitner. V součtu bodů celkové první místo obsadil Pavel Kejmar, druhé Lukas Höllbacher a třetí Manuel Hagleitner.  

    Pavlovi, Erikovi a Kejmimu moc gratulujeme a děkujeme za výbornou reprezentaci týmu REGION racing cz.

 

TOPlist

   

  

Kontakt

REGION RACING s.r.o. Dlouhá 730/35
Praha 1
110 00

IČ: 083 56 378
DIČ: CZ08356378
Číslo účtu: 115-9924310237/0100
IČP:1013138261
Erik Provazník
+420 604 374 364
team@region-racing.cz