Tak jsme se po roce opět sešli

07.12.2022 13:04

    12. týmové setkání REGION RACING proběhlo jako již tradičně první prosincovou sobotu. Společně jsme shrnuli a zhodnotili uplynulou sezónu, oznámili novinky do roku 2023, pokecali, zasmáli se a jako vždy si užili parádní večer. O podrobnostech se dočteš v článku.

    Přípravy letos začaly o něco déle, ale vše se naštěstí do posledního dne podařilo stihnout. Jak už je zvykem, realizační tým, který setkání pořádal, připravil pro jezdce a jejich doprovod ceny a poháry, roll-up se sponzory, týmové oblečení a pro zapomnětlivé jezdce i náhradní dresy na společnou fotku. A nesměla chybět ani naleštěná motorka, aby bylo samozřejmě během vyhlašování na co koukat. Když už jsme u toho koukání, pro pány tým zajistil i hostesky. Pro spokojenost všech bylo k dispozici opékané sele, full servis drinků a drobné zákusky.

 

    Akce oficiálně začala ve 13 hod., ale našli se i tací, kteří se v Restauraci Na Skále objevili i dříve, to asi z nedočkavosti :) Nejprve všechny čekalo jednání "za zavřenými dveřmi", kde probíhalo individuální podepisování smluv na rok 2023 a jiné papírování. Mezitím si jezdci mohli plnit hladové žaludky a pořádně si mezi sebou popovídat. Po jednání přišla řada na slavnostní zahájení akce, které se neobešlo bez přípitku na výborné výsledky v roce 2022. Majitel týmu Erik Provazník si na svá bedra vzal proslov ohledně uplynulé sezóny a samozřejmě i poděkoval všem svým jezdcům, kteří tým reprezentovali na všemožných závodech. Celkově se 33 smluvním a 6 náborovým závodníkům podařilo dohromady odjet neuvěřitelných 312 závodních podniků, což je oproti loňské covidové sezóně o 62 závodů více. Současní členové týmu byli mimo jiné také seznámeni s novinkami, které je budou čekat v následujícím roce. Tím jsme se postupně prokousali k samotnému vyhlášení všech pilotů, kterým byly dle aktivity v letošní sezóně uděleny poháry. Pak následovala tradiční společná fotografie v týmových dresech a mohli jsme se jít trochu zabavit a zasoutěžit si.

 

    Do soutěže byli jezdci rozděleni podle značek motorek, na kterých závodí. V největším zastoupení u nás tedy byla Yamaha a KTMka, kteří se rozpůlili ještě do dvou dalších skupinek. Soutěžilo se o balík plný zajímavých hodnotných cen a hra byla vypsána do čtyř disciplín. V té první na jezdce čekala tipovačka na otázky ohledně lidského těla. Jednoduše, kdo byl nejblíže, dostal bod. V druhé disciplíně se mohli zúčastnění pochlapit a poměřit své síly v páce, kdy vítěz své skupině vybojoval cenný bod. Následovalo pití piva na čas, kde se mohli předvést ti praví štamgasti. Někteří byli tak rychlí, až se mi z toho dělalo blbě :) Každopádně výherce opět svému týmu obstarat jeden bod. Jako poslední nás čekalo hledání pingpongových míčků, které byly těsně před soutěží rozmístěny po restauraci. Kdo byl tedy pozorný, už dopředu věděl, kde má hledat. Zde musím uznat, že to bylo trochu nespravedlivé, ale to je život. Původně to mělo vypadat trochu jinak.. Nakonec těsně vyhrál tým Kawasaki, který si dle svého uvážení výhru mezi sebou rozdělil.

 

    U výher a cen to celé i pokračovalo. Po celý večer byly u hostesek k zakoupení lístky do tomboly, kterých se vytvořilo tolik, že se všechny ani zdaleka neprodaly. Tombola se vyhlásila a ceny tak mohly putovat k jejich novým majitelům. Pak až do konce akce panovala volná zábava, kdy už se většina jezdců s doprovodem ubrala směrem k domovu. Co si budeme, všichni přeci jen nejsou odsud a na některé čekala ještě dlouhá cesta třeba až na Moravu. Kdo však zůstal a vydržel, kousek před půlnocí se dočkal údajně i tradičního striptýzu. O tom já ale více informací nemám a vlastně jsem i ráda... :)

 

    No a co dodat na závěr.. Bylo fajn se po roce zase v hojném počtu sejít a společně ukončit letošní snad pro všechny v rámci možností úspěšnou sezónu. A nám nezbývá nic jiného než poděkovat všem zúčastněným, protože bez Vás by to nešlo a bez Vás by to nebyla taková zábava. Takže zase za rok!

 

Text: Vendula Štěpánková (reportérka)

 

TOPlist

   

  

Kontakt

REGION RACING s.r.o. Dlouhá 730/35
Praha 1
110 00

IČ: 083 56 378
DIČ: CZ08356378
Číslo účtu: 115-9924310237/0100
IČP:1013138261
Erik Provazník
+420 604 374 364
team@region-racing.cz