The show must go on...

22.06.2022 08:36

    Soustředění REGION RACING proběhlo na výbornou, já bych vám o tom chtěla povyprávět a říct pár slov závěrem. Užijte si čtení. Vaše Adel

Soustředění REGION RACING Opatov - 17. - 19. 6. 2022

    Jako tradičně bych ráda napsala pár slov k soustředění REGION RACING, které tentokrát proběhlo v Opatově. Byť tohle bude asi nakonec jiný styl reportu, než jste u mě zvyklý.
Soustředění dopadlo špičkově a na výbornou a já pevně věřím, že všichni účastníci byli spokojení. Byly to hodiny a hodiny plánování. Dva měsíce před akcí jsme vypustili termín akce a v podstatě během pár dní byla kapacita jezdců naplněna, takže jsme přehodnotili situaci, a ještě se rozhodli, že pár jezdců zvládneme. Týden před soustředěním se nám ozvali rodiče malého jezdce na 50ccm, že by rádi taky takové soustředění a jestli by mohli jet…. Říkala jsem si „tyjo, pustit malou padesátku mezi velké motorky, a ještě navíc v Opatově. No to nepůjde. Ale! Co kdybychom jim udělali vlastní skupinu.“ A už jsem žhavila dráty na dalšího trenéra, Pepču Mňuka. Slovo dalo slovo a otevřeli jsme ještě skupinu pro malé prďolky na padesátkách, a i ta se naplnila během dvou dnů. Měli jsme obrovskou radost a na soustředění se velmi těšili.

    Hned po příjezdu na trať jsme zůstali stát s otevřenou pusou. Povrch byl TOP!!! Po celou dobu soustředění se nám páni „traťáci“ starali o skvělou kondici tratě. Opravdu klobouk dolů, tohle jsem ještě nezažila!
    V pátek jsme měli v plánu týmové focení s profi fotografkou Pavlínou Kubíčkovou, dále pak volný trénink, který si každý užil dle svého. Večer už měl pro všechny účastníky připravenou přednášku Pepča Mňuk, povídali jsme si o správné výživě motokrosaře. Letmo jsme zabrousili i do kondiční přípravy jezdce.
    Sobotní den byl zahájen rozcvičkou již v brzkých ranních hodinách. O půl desáté jsme už seděli na motorkách a probíhal dopolední tréninkový program s trenéry Erikem Provazníkem a Michalem Votroubkem. Malé děti si pod svá křídla vzal Pepča Mňuk. Jezdci byli rozděleni do skupin a trénovali dané úseky. První blok byl ukončen pár minut po dvanácté. K obědu se podávala grilovaná kýta, o kterou se postarali Pavel Matějka, Ladislava Matějková a Víťa Špaček. Na výčepu Karča Špačková točila chlazenou malinovou limonáda a pro tatínky – dozory „plzínku“. Ve dvě hodiny odpoledne už jsme znovu lezli na motorky, všichni však již značně unaveni obrovským teplem, které nás sužovalo. Odpoledne bylo zasvěceno rychlostnímu tréninku ve stylu „start + dvě rychlá kola“. O dvě hodiny později už byl čas na odpočinek, pouze pár extrémních nadšenců nastoupilo do volného tréninku. Ostatní se s nadšením vrhli do místního rybníčku na koupačku. Večer měl pro všechny jezdce Erik Provazník připravenou přednášku o telemetrii. A pak? Pak už se jen sedělo, povídalo a popíjelo.
    V neděli ráno jsme si přispali o hodinku déle. Kvůli horku jsme byli nuceni upravit program, proto jsme začínali hodinovým volným tréninkem. Poté se jezdci převlékli, vzali do rukou ionťáky a už si to šlapali společně s trenéry na track walk. Na odpolední program byla v plánu závodní rozjížďka, kde jsme věcnými cenami ocenili tři nejrychlejší jezdce z každé skupiny. A bylo to… poděkovali jsme si za krásný víkend a všichni příjemně unavení, ale spokojení odjížděli ke svým domovům.

    Speciální poděkování patří našich stálým reklamním partnerům. Dále Mílovi Uhlířovi za finanční podporu, firmě Klempířství a pokrývačství MAN – Pavel Matějka & Ladislava Matějková za materiální podporu v podobě zajištění stravování a zdravotní pomoci.
Další poděkování patří:
              Matějovi Bockovi – za veškerou pomoc s organizací
               paní Líbě Sionové – zdravotnici
               Pavlíně Kubíčkové – profi focení a pomoc ve výčepu
               Víťa Špaček – za to, že byl všude kde bylo potřeba
               Karče Špačkové – za všechnu pomoc
              Kačí Strůnové – že mi byla pravou rukou, starala se o sociální sítě, vyfotila milion fotek a natočila druhý milion videí
              traťákům – za skvělý přístup a perfektně nachystanou trať
              tatínkům a doprovodům – za zajištění bezpečnosti na trati
              AMK Opatov – za možnost uskutečnění soustředění

    A v neposlední řadě patří poděkování našim trenérům – Erikovi Provazníkovi, Michalovi Votroubkovi a Pepčovi Mňukovi. Všichni tři jste předvedli skvělý výkon a za to vám patří dík.

    A co bych Vám ráda řekla závěrem? Děkuji všem za krásný víkend. Opět to byl STROP a soustředění dosáhlo úplně nové úrovně. Ví se o mně, že jsem si REGION RACING vzala za svůj, pro tým dýchala, odpracovala neskutečný počet hodin a snažila se tým neustále posouvat dopředu. Bohužel, začala jsem cítít, že je moje práce nedoceněná a rozhodla jsem se odejít. V týmu REGION RACING končím, moje výpověď byla přijata s okamžitou platností. Ráda bych poděkovala všem svým jezdcům za to, jak úžasní jste a jak skvěle se mi s vámi pracovalo. Rozhodně se s vámi neloučím, na závodech se budeme potkávat dál. A kdo ví, třeba jednou i na nějaké akci. Tisíckrát děkuji, byli to krásné dva roky! Mnoho mi to dalo, bohužel i mnoho vzalo… Jedna věc se ale nemění, láska k motokrosu mi zůstává. Vždy a navždy.

Vaše motomamka Adel

TOPlist

   

  

Kontakt

REGION RACING s.r.o. Dlouhá 730/35
Praha 1
110 00

IČ: 083 56 378
DIČ: CZ08356378
Číslo účtu: 115-9924310237/0100
IČP:1013138261
Erik Provazník
+420 604 374 364
team@region-racing.cz