Trénuju, trénuju a najednou závodím

14.05.2021 21:09

    Jak Provazník trénoval, trénoval a najednou závodil... Více v článku.

    Jednoho dne se nám ozvali naši moto kamarádi jestli nechceme vyrazit potrénovat do Písku. Že Motoriders Agentura tam má organizovaný trénink. Znělo to jako skvělý nápad, a tak jsme se rozhodli, že vyrazíme na písecký autodrom. A byla to pecka!!!
    V první řadě bychom rádi poděkovali agentuře Motoriders za naprosto špičkově zorganizovaný den. Nemělo to ani nejmenší chybu a bylo nám ctí, že jsme s Vámi mohli trénovat. Děkujeme a všem doporučejeme vyrazit s touto agenturou na jejich akce, rozhodně to stojí za to. Dokonce se chystají i k nám na domáci trať do Vysokého Mýta. Zkoukni to na jejich stránkách Motoriders -> odkaz ZDE

    A teď k samotnému dni. Do Písku jsme vyrazili den předem, přecejen to nemáme co by kamenem dohodil a zbytek došel pešky... Po raním probuzení nás čekalo příjemné šťourání v nose, ale byli jsme negativní a zůstávali pozitivní ...na mysli!
    Trénink mohl začít. Nojo, jenže mi přijdeme na registraci a zjistíme, že je to měřený trénink. Říkáme si, že super! A o chvíli později zjišťujeme, že jde vlastně o závod v rámci MOTORIDERS Agentury. Takže to takhle jako jedeš trénovat a najednou závodíš. A jak už jsme řekli, organizace super. Všichni účastníci nastoupili na trať několikrát na měřený trénink a podle časů byli přerozdělování do jednotlivých kategorií. Jenže náš Erik Provazník se nikam nehodil, byl moc rychlý - trhl si traťový rekord v rámci "MOTORIDERS" a putoval do kategorie "No Limits". Závod byl pouze na jednu rozjížďku. Erik se rozhodl udělat tento závod zajímavější... všichni odstartovali a Erik po prvním kole zajel do pitline, nechal všechny jezde odjet a teprve poté vyrazil znovu na trať. Postupně předjížděl jednoho jezdce za druhým až se postupně dopracoval k vedoucímu jezdci, Honzovi Cabicarovi. Byl to hon kočky s myší, ale divácky to byla velmi pěkná podívaná a Honzu i Erika tato jízda velmi bavila. V posledním kole Erik Honzu suveréně předjel na brzdy a do cíle dojel jako první. 
    Tento den jsme si všichni opravdu velmi užili a děkujeme za to! 

Fotky z celé akce naleznete zde

Fotogalerie: Trénuju, trénuju a najednou závodím

TOPlist

   

  

Kontakt

REGION RACING s.r.o. Dlouhá 730/35
Praha 1
110 00

IČ: 083 56 378
DIČ: CZ08356378
Číslo účtu: 115-9924310237/0100
IČP:1013138261
Erik Provazník
+420 604 374 364
team@region-racing.cz