Velkolepá akce v Hrušovanech!

18.08.2020 20:54

    Supermota, čtyřkolky, motokáry, vymazlený auta a pěkný holky! To byl závod "Supermoto" v Hrušovanech nad Jevišovkou! Opravdu velkolepá akce, kterou navštívilo víc jak tisíc diváků! A my tam byli taky!  Více v článku!

Datum závodu :

16.8.2020

Název podniku :

Supermoto Hrušovany nad Jevišovkou

Kategorie :

S1

Celkové umístění : 

1. místo

 

Hrušovany pohledem Erika Provazníka

    "Hrušovanské závody přilákají vždy mnoho diváků. Jezdci zde jedou opravdu na hraně, protože každý chce předvést ze sebe to nejlepší. Sanitka houkala snad každou chvíli.
    Snažil jsem se na pokyny mechanika/trenéra, Vlasty Doláka, závodit s chladnou hlavou. Závodní okruh měl  45s až 59s, vše záviselo na rychlosti jezdce a trať obsahovala dva zajímavé skokové prvky. Jeden „předskokánek“, který skákal úplně každý a pak 23m dlouhý „MEGA“ skok! Ten měl tři dopady a každý skočil tam, kam si troufnul. Tento prvek přinesl mnoho pádů v tréninku i v závodě. Miloš Řihák, se kterým jsem měl svádět boj o první pozice, byl bohužel od sobotního dopoledne v nemocnici se zlomeným obratlem, neboť právě na zmiňovaném dlouhém skoku nezvládl let a dopadl na zadní blatník. Tímto bych mu rád popřál brzké uzdravení.!
    Ale závod musel pokračovat. Po depu jsem potkával mnoho zklamaných diváků a vyslechl si pár nepříjemný hlášek jak mám jasnou výhru. Jenže v takto nebezpečném a divácky napjatém závodě není nikdy nic jasné.
    Do kvalifikace jsem nastoupil s velkým stresem a v samotných závodních rozjížďkách tomu nebylo jinak. Konkurencí pro mě byl Petr Ludvík a Jan Drkoš. Věděl jsem však, že když dobře odstartuji, nespadnu, neudělám chybu a když dojede technika, tak vyhraji. Jenže to je hodně „když“, takže nervozita byla opravdu velká. Start mi teda 3x vyšel a mechanik, Vlasta Dolák, nachystal 3x stroj na výbornou. Teda až na kryt motoru, který jsem urazil na tom MEGA skoku - dle komentátorů Kvasničky a Vavříka si to mechanik prý zaplatí … Chudák! (smích) Všechno dopadlo na výbornou, tisíce diváků fandili jak o život a mě se podařilo 3x vyhrát! Moc děkujeme všem pořadatelům a doufám, že za rok zase na viděnou v Hrušovanech nad Jevišovkou. Díky!" řekl Erik.

1. místo: Erik Provazník (REGION RACING s.r.o.)

2. místo: Petr Ludvík (KRTZ motorsport)

3. místo: Jan Drkoš (Cartec HARD RACING)

Za profi fotografie děkujeme Zdeňku Dvořákovi.

Fotogalerie: Velkolepá akce v Hrušovanech!

TOPlist

   

  

Kontakt

REGION RACING s.r.o. Dlouhá 730/35
Praha 1
110 00

IČ: 083 56 378
DIČ: CZ08356378
Číslo účtu: 115-9924310237/0100
IČP:1013138261
Erik Provazník
+420 604 374 364
team@region-racing.cz