Závod O pohár Rudnické Rokle pohledem Viky Lohniské

25.08.2020 01:08

    Závod "O pohár Rudnické Rokle" je závod na špičkové úrovni! Na ty nejrychlejší jezdce čeká nejen spoustu krásných cen, ale hlavně "PRIZE MONEY"! V Rudníku startovala také naše Viky Lohniská! A co ta si o tomto závodu myslí? Dozvíš se v článku.

Datum závodu :

16.8.2020

Název podniku :

O pohár Rudnické Rokle

Kategorie :

Hobby MX2

Celkové umístění : 

7. místo

 

    Závod O pohár Rudnické Rokle se jezdí už několikátým rokem. Jsou to však vždy závody na špičkové úrovni. Diváci se mohou těšit na pěknou podívanou s kupou adrenalinu, příjemné prostředí a výborné občerstvení! Závodníky zase přivítá skvěle připravená trať, krásné ceny za výhry a hlavně.. PRICE MONEY!
    Závod O pohár Rudnické Rokle je, jako jeden z mála v České Republice, dotovaný. Přes 50 000,- Kč je rozděleno mezi prvních deset nejrychlejších jezdců v kategoriích MX1 a MX2! Závodníci v ostatních kategoriích ale nepřijdou zkrátka. Čekají na ně poháry, helmy, dárkové koše, různé přípravky na údržbu motocyklů nebo třeba pivo :-) Co je nutno ale o těchto závodech ještě zmínit, tak je perfektní zajištění bezpečnosti jezdců!!!!
    Zkrátka a dobře, tohle jsou TOP závody od A do Z a každý si tu přijde na své. Za REGION RACING v Rudníku startovalo hned několik jezdců. Jedna z nich je třeba Viky Lohnická. Co si o závodě myslí ona?

 

Viky Lohniská

    "Seznamovací trénink byl těžký. Trať byla naoraná a blátivá. Jeli jsme jako první, takže jsme jí teprve vyjížděli a moc mi to nesedělo. I přes to, že pořadatel trať skvěle nachystal, byla už po kvalifikacích opravdu hodně těžká, celkem rozbitá a tvořili se hluboké, dlouhé koleje. Je to však výborný trénink na MMČR.  
    Oba dva starty jsem pokazila a stahovala zezadu. Vzhledem k hlubokým kolejím a tomu, že nám vždy před jízdou kropili, se těžce předjíždělo. Do tempa jsem se vždy dostala tak tři kola před cílem a to už bylo pozdě, proto jsou výsledky jaké jsou – špatné. Vím, že musím zapracovat na svých startech.
    Jsem ráda, že jsem se těchto závodů zúčastnila. Pořadatel si s tím dal opravdu hodně práce a bylo to vidět! V kategorii holek jsem nakonec byla první a nutno říct, že ceny, které se dostávali ve všech kategoriích, byly opravdu příjemné překvapení! Promotér MMČR by se mohl učit!" řekla Viky.

 

Kategorie Hobby MX2 výsledky:

1. místo: Jan Kobrle

2. místo: Tomáš Nývlt

3. místo: Pavel Šmahel

Fotogalerie: Závod O pohár Rudnické Rokle pohledem Viky Lohniské

TOPlist

   

  

Kontakt

REGION RACING s.r.o. Dlouhá 730/35
Praha 1
110 00

IČ: 083 56 378
DIČ: CZ08356378
Číslo účtu: 115-9924310237/0100
IČP:1013138261
Erik Provazník
+420 604 374 364
team@region-racing.cz